Wednesday, August 5, 2009

Soghat daghi Not Degheh budak Telok Sareh



















MOCEKKKK!!!kahhh..kahhh ( bedighi )




First of all, ucapan tahniah n rasa terharu bila aku dpt tgk Re_Union korang yg sgt membangga n amat seronokle dpt jumpe kengkawan. Tp syg masa tu aku blm blk dr Delhi lagi. Lepas ni aku berharap agar dpt bertemu dgn rakan2 sek lambor kelas pertanian ke teknik ke or sapa2 yg kenal aku Not@zalina idris bdk tlk sareh, actually aku kira sepupu sepapat ngan jege la lagi sng citer.

Keduanya, since aku pun (blk n myk beno benda yg aku nak kne buat maklumla dah 3thn aku duk merantau kat New Delhi tu,bila internet masuk ke kat flat aku tu aku akan comment n menyumbangkan idea mana2 yg patut buat kengkawan semua.

Mmg x dinafikan early days dulu aku ada gak jumpa Man masa aku kerja bank kat jln sultan ismail. Milah salleh sbb lakinyer aku kenal kerja dengan arab pernah le jumpa masa family days bagai. Ina Zaki pun aku ada jumpa jugek tp Aya mmg aku dah lama tak jumpa jd tak heranle ngape jege ajer yg dtg reception aku late last year sbb keme sedara kan.

Last but not least my no is 012 ***** email is: edryna@hotmail.com; not_zalina@yahoo.co.uk facebook is: edryna idris

Hope kengkawan akan menghubungi aku le ye. 2minngu ni aku akan blk tlk sareh jadi Insyaallah aku buleh le lawat Eni.

Wassalam dr aku

Not Derace
Kg Tlk Sareh

Regards
Richard Wood


p/s kome nak nengok gambo die sekaghang kome masuk facebook die. edryna idris

lagu kite

video

GENDUT N YIE AYAT


Sunday, August 2, 2009

Mesorat AJK 1 BSL


















Gambo ini sekadar hiasan


Assalamualaikum..

Dimaklumkan bahawa suatu perjumpaan bagi seluruh AJK BSL akan
diadakan ditempat dan pada tarikh yang telah ditetapkan
seperti berikut :

Tarikh : 08.08.09

Hari : Sabtu

Masa : 10.00 PAGI

Tempat : Sek kebangsaan Lelaki 2 Jalan Pasar , Pudu

Agenda ;

1. Ucapan Pengerusi
2. Perancangan dan tindakan untuk Sdri Noraini Taib (Eni Taib)
3. Perancangan dan tindakan Program Rekreasi BSL
4. Lain - lain hal

** Sila maklumkan kehadiran anda bagi memastikan kelancaran program .


Sekian, terima kasih


Yang benar.


Jutt.