Monday, August 31, 2009

Majlis berbuke Pose BSL
















Majlis buke pose akan diadekan pade 5.09.09 bertempat disekolah kebangsaan lelaki 2 Jalan Pasar Kuala Lumpur.

Jamuan berbuke ala Buffet untuk satu keluarga hanya RM 50.00 .

Sila bank in kedalam akaun SHAHRUL NIZAM DAUD ( JEGE) CIMB 1431000046220

Jike ade ape - ape kemusykilan hubungi Jege 017 225 8399 atau Eda Endan 013 207 6990

10 comments:

  1. Kita kena ucapkan terimakasih kpd TS/Jege/Eda le atas usaha utk Majlis Buke Posa ni,biasala ahli2 yg lain ni tak byk cerita mengikut ajer (betul tak). Lepas TS dah habis sebuk nanti beliau akan memikorkan pulak majlis open house hari raya utk tahun ni, kalau tahun lepas di rumah jege tahun ni di mana pulak, dan hari apa - -itu hari Mie Malik ada bagi cdgan raya ke3 dia ada di Lambor.

    ReplyDelete
  2. aku setuju je.... elok gak kite jumpe kengkawan lame erkk!!!! wagen! mane mike jumpe mie malik? dia dah ade kat sini ke? aku dengo dia kat german. normi md ali nie sape kome oiii.... dia klass mane dulu?

    ReplyDelete
  3. email aku, noradaniezz@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. A Gendut - ate kamu tak nanye pd Wan Chendi, dia lagi le tahu perkembangan Mie Malik. Tapi MIe boss beso sekarang ni kebetulan dia add aku kat facebook, jadi keme bersembang le kat situ, itu yg dia kata kalau ada plan nak buat majlis BSL openhouse kat Kg, buat la hari raya ke3 since tahun ni dia beraya kat rumah mentua di Johor (jauh kawan aku dpt joodohnye).

    rammai le budak sek kita yg pergi german macam Mie, Zali Hassan, pastu ada juga yg pergi Japan, dan serata negara2 yg ada khidmat engineering gitu.

    Ciao, Not

    ReplyDelete
  5. Nomi/Tok Sidang, kome kata dah jumpa Mariam itu hari, jadi kenapa tak suh da masuk blog, Nanti mesti dpt ctc Rokiah Ubit (sepupu Meran). Aku pun ada gak terserempak ngan Emak Rosliza Ghazali @ Daud budak telok sareh tapi aku belum sempat nak mintak phone no dier lagi. Almaklumla, ayahnye baru pulang kerahmamtullah beberapa bulan yg lalu.

    ReplyDelete
  6. Kalau kome nak tau pasai mi malik, kome telepon dia sendiri 019-5761807. Dia ade kat kulim, kojernye engineer, bini die org johor
    (nasib baik aku terus balik perak, kalau tak dgn aku lekat dgn org johor). Dia ade 2 kedai baju kat ipoh dgn manjung antara yg dijual brand Gap,Guess,Polo dan sebagainye.

    ReplyDelete
  7. Lagi sorang kawan kite, nama dia nurahaida johor kojer kat hytex KL, email dia nurahaida_johor@yahoo.com or nurahaida@hytex.com.my

    ReplyDelete
  8. nti aku soh akak aku minta no tpon yam kat mak sedare dia.

    ReplyDelete