Thursday, September 24, 2009

Agendut dan kekasihnye .....



Ini le koje agendut oghang sughuh mako lemang die asik nak main moyam buluh...buat ingo bt 16 aje ...hee..hee

sughuh poleh lambor tangkap die kome...hee..hee




Inile agendut hero bt 16 besame is3nye Adjria binti Achi same cantik same padan...hee..hee

20 comments:

  1. mike tak balik telok bakong ke tok penghulu

    ReplyDelete
  2. http://sekolahtembike1988-1992.blogspot.com/

    Mungkin kome boleh sync dengan satu lagi team BSL yang lebih senior dari kome che dipikiokan

    ReplyDelete
  3. mane die nak blk kg dah TBO oii!!! die dah meli omah beso....(bungalow) mane ade klass blk kg! hahahhaahhaa..

    ReplyDelete
  4. nak kene bako ponggong agendut ni...repek...kahhh..kahhh

    ReplyDelete
  5. ye ke dah beli bungalow, boleh le tok buat open house beso-besoran......bole kompol anak buah reramei ni..

    ReplyDelete
  6. kamu dengo le labon gendut tu....nak kene ubuh moyam buluh dlm molotnye tu..kahhh..kahhh udah aku kabokan ijakk..begek meno..hee..hee

    ReplyDelete
  7. Beno kome oii!! omah dah beso ade lak kolam renang.. mmg elok bebeno kite gi omah tok kite tu. bawak anak2 die nak magi duit raye. bkn rm 2henget tau tapi 10henget utk anak kome. moh kite serbu omah tok kite hr mggu nie!!!

    ReplyDelete
  8. Tok ade dapat tepon panggilan dari kule lumpo, labuan sabah...mereka antare penyumbang derma inshaallah....

    Tabung eni kini berada di tbo...

    ReplyDelete
  9. Ini koje kamu yekk,mako buloh meroyam
    bile mako nampk mcm mike tu buas masa
    skolah..tp bile sblh bini nmpk mcm suami penyayang
    ...

    ReplyDelete
  10. sapeee...x sayang bini kome oi...!!!!

    ReplyDelete
  11. patut ler anak aku tak boleh tido, ropenye gendut main moyam buluh, aje dengan hawo kamu....

    ReplyDelete
  12. itu le koje gendut wan...ajengan bueh...hee..hee

    ReplyDelete
  13. isshhh!!! kamu wan wi ceee ke jgn buat beda'ah!! aku ngale kan moyam aku kat omah nora johor le... lawan moyam ngan anak buah die... aku rase eda yg main moyam!! lagi pun omah die blkg omah kamu jee!!!

    ReplyDelete
  14. EDA endan main moyam..kahhh..kahhh..ooo..die le yg mako tu wan...

    ReplyDelete
  15. Kome jgn merepek, aku belum ponah main moyam. Kamu gendut aje dgn nye. Patut le nora kabo dkt aku, gendut aje dgn gampang main moyam hale dkt umah aku, nak tidur pun tak senang. Aku kate dkt nora ngape kamu tak halo je gendut balik ke kg bini nye.he...he...

    ReplyDelete
  16. aje ngan hawooo akmu eda!!! ade ke suruh nora hincit aku gi blk omah bini aku! keme perang tiap2 taun ngan anak2 buah nora tu! ngaku jee lee eda oiii!!! kamu main moyam ngan unn sebelah omah kamu tu.

    ReplyDelete
  17. bekenan bebeno aku mace borak2 ngkome kat sini..lepeh nie kite gune bahase kg kite je le..edak? bahase ibunde kite ni lelame sedaple pulok bunyiknye...tp ajengan gampang, ajengan hawo tuh bukan bahase ibunde aku yek..itu bahase trademark si gendut ngan eda ndan.. aje dasat..perghhh!! arwah mak aku dulu aje munuh maghahnye mun kalo aku adik beradik nyebut awo ngan gampang tuh..heheheheh..aje awo..hish! x sedap bunyi nye mun kalo aku yg nyebut..

    ReplyDelete
  18. tiap kali raya klau xbebunyi moyam agendut memang xsah rayanye,dom dam dom dam...taun ni anak buah aku dah lawan moyam agendut,tak cukup tin kosong...2biji moyam bapak2 deme sediakan.Hingo bingo...dom dam sana dom dam sini,aku yg dok omah libang libu dibuatnye kome oii....len taun aku nak raya ke london,boston or paris le pulak...hehehe...

    ReplyDelete
  19. tu leee kamu ucu... sedaP DENGO BAHASE KITE TU! BUNYINYE KASO! TAPI SEDAP BUAT LABUN JER... KAMU LAK 1 NORA OIIIII!! RENTI LEE NAK RAYE JEJAUH SANGAT... TAUN DEPAN AKU RAYE KAT BRUNEI LAK!! USAH LEE RISAU... EDA DAH INCIT AKU DR KAMPUNG..HUHUUHUHUHUUHU...

    ReplyDelete