Tuesday, October 27, 2009

Ini cekgu kome


5 comments:

  1. wei, ini gambo cekgu Berahin thn bile nie? tok sidang jumpe dlam enbeg sape le nie...

    ReplyDelete
  2. weh...cikgu peberet aku ni......

    ReplyDelete
  3. Woo..ckge berahim mnjadi kegilaan kwn baik aku si syura.aku pun ada jg ati kat dia dulu, he he he. ckgu berahim duk sebelah umh mak mrtua bapak sedara aku kat tnjung malim.tp ckgu berahim ni mmg cool,ngajo pun best wlpun xngusung hndphone beso kulu keyo mcm ckgu zul tp peta malaysia yg dia lukih xponah kosong,betoi xnomi? msti ada isi..he..he..ckgu berahim,ckgu mmg best ngajo sjarah.klu aku ngan syura bosan nengo dia ngajo ade j care dia nk trik prhatian keme supaye nengo ape dia ajo.Nnt klu aku jumpe bpak sedare aku t aku tnyakan mklumat lnjut ttg ckgu berahim.

    ReplyDelete
  4. Cah, lepas nie bile kite buat perjmpaan BSL kite bukak crite pasal cikgu berahim nie....Kah...kah...aku suke meno bace crite kamu tu. "SENTAK SATU KALI". Hawoooooo...

    ReplyDelete
  5. beno tu cah, dia ngajo kite mcm kite ni adik2 die jer.....dia x ponah nak marah2 walaupun kite kdg2 main2 dlm kelas. dia ponah tgkap aku bace buku gile2 mase dia tgh ngajo, tp dia x marah aku, cuma soh aku bace buku tu lps balik skolah....he..he..he..cikgu muaz tu korang ingat lg x?kat mane die skg?

    ReplyDelete